Sempre es diu que els castells son una cosa d’equip, una activitat que no permet individualitats, una activitat on guanya o perd tota la colla. Aquest passat diumenge teniem un repte, i va guanyar la colla. A mes de fer castells amb gent nova, varem poder participar tots ajudant a les colles amigues a fer els seus castells i millorar la tècnica de pinyes de tots els nous castellers que participàven molt activament en tots els castells de la jornada.

I es que la diada de la tardor dels Castellers de Rubí va ser una diada molt tranquila, potser sense grans construccions espectaculars, però amb castells amb novetats a aixecador i enxaneta, on Elsa i Íria es van portar com unes autèntiques campiones.
I amb uns castellers compromesos i sempre sol.lícits a fer pinya a les colles companyes, els Castellers de Rubí i els Castellers de Santa Coloma.

La diada va començar amb un Tres de Sis amb l’Agulla, descarregat sense més a primera ronda, es va continuar en segona ronda amb la Torre de Sis, pesant, demostrant una vegada més que necessitem un pis més en aquesta estructura, i va acabar amb un Tres de Sis, portat també sense més problemes.

S’acaba l’octubre, un mes que ha estat un no parar, on gairebé tots els caps de setmana hi ha hagut activitat castellera, arriba l’últim esforç, només ens queda la setmana vinent i arribarà el merescut descans fins la “traca final” que representa la festa major d’hivern, però abans…
Tenim la castanyada!! A l’assaig del proper divendres 31, treballarem, amb la mirada posada en el cap de setmana que ve, (que actuarem a Cornellà i Vilanova i la Geltrú, i on esperem portar construccions més complicades per nosaltres), i farem castanyes torrades i cinema per a infants i joves.

Seguim treballant, seguim endavant, pas a pas, pis a pis.

Articles relacionats