Actuació incompleta a Mollet

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/elsgrocs.cat/web/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

Ahir diumenge al migdia, els Castellers de Castelldefels vam anar al barri dels Gallecs de Mollet del Vallès per participar en una trobada castellera amb els Castellers de Rubí i els Castellers de Mollet. Malauradament, la trobada es va haver de suspendre tot just acabada la segona ronda perquè un company de la colla de Rubí es va lesionar i se’l va haver d’emportar l’ambulància.

 

Així doncs, els Grocs només vam poder descarregar el 4 de 6 amb l’agulla en primera ronda, ja que, a segona ronda, vam haver de desmuntar el 4 de 6 per indecisió de la canalla i ja no el vam poder repetir.

Com a nota destacada de la jornada podem dir que l’Abel, un nen de la canalla, va participar en el seu primer castell (el 4d6a) com a acotxador, fet que va superar amb bona nota, estem tots molt contents per ell. Felicitar a la resta de la colla també, perquè, tot i no tenir pinya, vam aconseguir descarregar aquest castell força parat – ens explica el Marc, el cap de canalla.

 

La propera cita és ja el dia 10 d’agost a la Catedral de Barcelona, on actuarem al costat dels Castellers de la Vila de Gràcia. Cal, doncs, que ens preparem bé i aprofitem aquesta gran ocasió per lluir els nostres millors castells.

Articles relacionats

Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , ,