Pels que ja tenim una edat recordem un anunci de Pirelli on sortia un corredor en sabates altes i la frase que deia “La potencia sin control no sirve de nada”. Doncs en els castells tenir uns troncs fabulosos sense una bona pinya, no serveix per a res.  I tenir castellers molt guapos i forts sense assajar tots i totes plegats moltes hores, tampoc serveix per a res.

baixa (1)

O sigui si volem fer una bona festa major, ara us necessitem a tots, I us necessitem un munt d’hores. Els propers assaigs i la sortida a Castelló d’Empúries son claus per tal d’assegurar els canvis a la canalla i al tronc que portem setmanes preparant i on volem aconseguir una pinya capaç de donar el control merescut a l’excés de potencia dels nostres troncs.

El calendari es:

  • Proper dimarts  5/8 No hi ha assaig. Es postposa al dimecres 6/8
  • Proper dimecres 6/8 assaig a la plaça per provar a part dels castells el pilar caminat, aixecat per sota I anar-li ensenyant a l’asfalt de la plaça el que l’hi pensem fer per la Festa major.
  • Divendres 8/8 assaig de 19:00 a 20:30 canalla I de 21:00 (puntualment) de la resta dels “canalles” o sigui tothom!!!
  • Diumenge 10/8 Sortida a les 9:00 (ACPC) a Castelló d’Empúries.
  • Dimarts 12/8 de 19:00 a 21:00 assaig
  • Dimecres 13/8 assaig especial de 20:00 a 22:00 al porxo per fer castells i animar a la colla bastonera en el seu últim assaig abans de Festa major
  • Divendres 15/8 Actuació de Festa Major (Cercavila i castells) .

ruberr

Anem a calçar adequadament els nostres castells, anem a dotar-los de l’estabilitat, la seguretat que es mereixen, tots nosaltres i sobretot la pinya que som la goma que connecta el Castell amb la plaça i hem de fer-ho bé, molt bé. De tots i cadascun de nosaltres depèn una gran actuació dels Castellers de Castelldefels.

David

 

Articles relacionats