Ja tenim aquí la temporada 2014, de la que vam tenir un petit tast fa dos mesos amb els nostres amics i companys Encantats de Begues, i que vam començar amb força ahir a Sitges.

Quatre de sis amb l'agulla amb l'enxaneta fent la primera aletaHabitualment la temporada començava als voltants de Sant Jordi, però aquest any, els companys de la Colla jove de Sitges ens van proposar el 23 de Març, en el marc d’una fira de Patchwork.

La canalla és la qui més es va divertir, car previ a l’actuació, van estar jugant a la platja de San Sebastià, just davant d’on havia de tenir lloc l’esdeveniment… amb una mica de millor temperatura potser hi hagués hagut algun castell a l’aigua!
Torre de sisI tot i que els assaigs no havien anat com esperava la tècnica, i tot i no comptar amb tots els efectius, fets que han fet variar els plantejaments inicials, s’ha començat, després dels pilars de benvinguda, amb un quatre de sis amb agulla, sofert, però de bones mides, i descarregat amb solvència, seguit de la torre de sis, una torre de sis amb moltes novetats, que es presentava per primera vegada a plaça i que marca l’inici de renovació del tronc en aquesta estructura, i que la colla encara amb ganes de fer anar molt amunt. Finalment vam acabar amb un tres de sis amb l’agulla i dos pilars de quatre simultanis, un d’ells amb una enxaneta que s’estrenava per primera vegada.
tres de sis amb l'agullaEn resum una bona actuació, dedicada a tots els companys i companyes castellers i castelleres que no van poder venir perquè aquest cap de setmana no s’han trobat bé. Ànims i força!
Propera parada: Begues, el 13 d’abril, on celebrarem el primer aniversari dels nostres fillols, la Colla Castellera els Encantats de Begues.

dos pilars de quatre simultanis

Nosaltres som grocs, i tu? Vine a viure els castells!

Articles relacionats

  • Ho hem tornat a fer!Ho hem tornat a fer! Ara fa un any i mig, a la Diada de Festa Major d’hivern del 2013, els Grocs vam signar […]
  • Tres castells per MolinsTres castells per Molins Punt d’inflexió? Diumenge passat, els Grocs teníem actuació al barri del Canal de Molins […]
  • Els Grocs, un pèl verdsEls Grocs, un pèl verds L'Anna acaba de fer 14 anys. Va començar amb els Grocs fent d'enxaneta i ara ja puja a […]