Ahir diumenge es va celebrar, com cada any, el tradicional Aplec a l’Ermita de Bruguers. I, com cada any, l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels hi va participar amb els seus grups de balls, gegants i grallers.

A la cita no hi vam faltar tampoc els Castellers de Castelldefels, que vam actuar juntament amb els nostres fillols, els Encantats de Begues.

Com és un acte que engloba diverses activitats, no hi ha temps de fer una actuació castellera completa de tres castells, i és per això que ens vam haver de conformar amb les rondes de pilars i una sola ronda de castells, en què els Grocs vam descarregar un 4 de 6 amb l’agulla i els Encantats un 3 de 6 amb l’agulla. Abans del pilars de comiat, però, vam alçar un 4 de 6 de germanor que ja és el tercer any que fem i que esperem poder alçar durant molts anys més amb els nostres companys de Begues.

La propera parada serà diumenge que ve a la Plaça Joan XXIII de Castelldefels, on celebrarem el 33è aniversari de la Agrupació de Cultura Popular i a la que esteu tots/es convidats.

Articles relacionats