L’Albert (més conegut per tots com Vrede) va entrar “formalment” a la colla (com diu ell) al maig de 2018, però ja feia temps que venia a ajudar-nos a les diades importants (concurs i Festes Majors). Sempre ajuda a la pinya allà on més calgui, ja sigui fent de tap, de crossa, d’escaleta o a l’últim cordó i, de tant en tant, fa de baix d’algun pilar. Diumenge passat, a la Diada Magenta de Sant Feliu de Llobregat, es va estrenar de baix a un castell i avui és ell qui ens explica com va anar la diada:

“Segona diada de l’últim tram de temporada. Arriben els primers castells de 7 i sembla que ara sí, que això ja va de debò. En el seu discurs d’entrada, l’Óscar torna a parlar-nos de “castells de futur”. Què vol dir un castell de futur? Un pis més? De moment, però, cal concentrar-se en la diada d’avui, i comencem amb dos pilars de 4 que, com sempre, miren cap a un lloc diferent que la resta de colles.
A la primera ronda, ja comencem a veure de què va això dels castells de futur. Puja el primer 3 de 7 amb un pom lleuger: la Susi i l’Elsa. La Marta, tècnica de canalla, resumeix l’estrena del pom amb un somrient i confiat “molt bé, tot”. El cap i el sots-cap de colla no estan per valoracions i recorden que hem d’anar a fer pinya a Cornellà.
A la segona ronda arriba un 4 de 7 format només per dones a partir del pis de terces, i amb una nova estrena al pom de dalt: l’Íria i l’Elsa feien de dosos juntes per primer cop. Més avall, al pis de segons, s’hi estrenava el Pablo, que ha estat “amb la moto” des que han pujat terces i ha deixat el seu baix marejat com una batidora. El Jordi, tècnic de pinyes, comenta que tant el 3 com el 4 han deixat molt bona impressió, que han estat molt quiets a pinya, i que estan molt contents.
A l’última ronda hi portem un 3 de 6 amb el pilar, repetint la canalla de la setmana passada amb l’Eva i el Toniki agafant més experiència i confiança. Aquest cop, a més, amb una estrena molt especial al pis de baixos: jo mateix :). Acabem la diada amb un pilar de 5 supersòlid.
Ha estat una diada en general de bones sensacions, amb ganes de seguir treballant per poder tancar la temporada amb una festa major d’hivern que, amb un pis més o no, de ben segur que tornarà a fer història. 
Som-hi Grocs!”
Resultat de la diada: 2 p4, 3d7, 4d7, 3d6a, p5

Articles relacionats