Ahir diumenge els Grocs ens vam desplaçar fins a Gironella per participar en la Diada de la Fira de Sant Josep, juntament amb els Castellers de Berga. Era la primera actuació completa de la temporada i, amb tot just quatre assajos, portàvem preparats castells de 6 de rodatge, amb estrenes tant al tronc com a les pinyes. Va ser una diada rodona, amb una assistència rècord en un mes de març, unes pinyes fermes com una roca, uns troncs estables i una canalla molt valenta.

Després del pilar de 4 d’inici, a primera ronda vam descarregar un 3 de 6 molt parat en què s’estrenava l’Helena a dosos. A segona, un 2 de 6 pesat, que va pujar amb bones mides, i que era el primer que descarregava a plaça la Mariona com a acotxadora. A tercera ronda, un 4 de 6 en què va tornar a pujar l’Helena a dosos, i amb una estrena al pis de segons – el Niso –  i una altra estrena a terços – la Brugués, que fins ara feia de dosos. Per acabar d’arrodonir la diada, vam descarregar el primer pilar de 5 de la temporada, a més d’un pilar de 4 de comiat.

Ara toca assajar de valent per preparar la propera diada, que serà diumenge que ve a Begues, on esperem portar ja alguna construcció de 7.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats