Tenim el cel a tocar!
Aquest diumenge passat, dia 27, hem estat a les Roquetes, a Sant Pere de Ribes, ja que la colla local, els Castellers de les Roquetes, ens han convidat a actuar, juntament amb els Vailets de Gelida.

Hi anem amb la il·lusió de tornar a aixecar castells a la plaça on la colla va tornar a ressorgir, ja fa uns 7 anys.
3d7 fent llenyaHi arribem i ens posem a analitzar els problemes que podem tenir en l’actuació, malauradament el problema principal és un altre cop el mateix: la manca de pinya.
Després d’analitzar molt bé tot el que podríem fer i saber que anem segons, ens decidim anar a pel nostre plat fort: el tres de set, construcció que vam recuperar l’any passat i que aquest any ja havíem descarregat a Begues. Malauradament únicament hem pogut carregar el castell. Hem patit molt a la carregada, tant pinya com tronc, i només fer l’aleta, el castell s’ha enfonsat.
La colla semblava trista, es normal, s’ha caigut un castell, però és que s’ha caigut tot un tres de set! No és un castell més, estem molt a prop del nostre límit. Una cosa important és que quant més alt puges, quan més tens el cel a tocar, més probabilitat hi haurà de caiguda.
tres de sis amb l'agulla
I és que ELS CASTELLS CAUEN, SINÓ NO SERVIRIEN DE RES ELS ASSAJOS, L’IMPORTANT ÉS AIXECAR-SE DESPRÉS DE CADA CAIGUDA, COM AVUI!
És Llavors, quan ens adonem de perquè som colla de 7: perquè vam saber recuperar-nos i seguir endavant!
Seguidament, toca un canvi del guió estabert inicialment, i optem per fer un tres de sis amb l’agulla, construcció que es completa sense gaires problemes, tot i que és un castell ple de canvis, amb gent nova a terços.
Ja acabant, continuem amb un quatre de sis, per anant sumant castells, i que al que ja no li queda massa per pujar-lo un pis!

I per finalitzar, no hi ha hagut millor manera que fent el primer pilar de 5 de la temporada, amb un bon ensurt incorporat!

Els companys de les Roquetes han signat una gran actuació descarregant un tres de sis amb l’agulla, una torre de 6 molt soferta, la primera de la seva història, felicitats!, un quatre de sis i un pilar de comiat. Els vailets de Gelida han signat una bona actuació amb un tres de sis i un quatre de sis descarregats.

Tot això no hagués estat possible sense l’ajuda i el compromís de tota la colla groga.
I esta clar que els castells de 6 els tenim més que preparats, ara únicament queda seguir endavant per aconseguir tocar el cel moltes més vegades amb el suport de tots vosaltres!

Jo sóc dels grocs! ¿i tu?

Articles relacionats