Ahir diumenge al migdia, els Grocs vam plantar els nostres castells a la Plaça Joan XXIII de Castelldefels, dins del marc de les festes del barri de Vista Alegre, per celebrar el 34è aniversari de l’Agrupació de Cultura Popular. Vam comptar amb la participació, també, de tres colles convidades:  els Castellers de Rubí, els Matossers de Molins de Rei i els Castellers d’Andorra.

El diumenge abans, a Vilafranca, havíem descarregat el primer 3 de 7 de la temporada i havíem estat molt a prop de descarregar també el primer 4 de 7, i la nostra intenció era aconseguir descarregar tots dos castells en aquesta diada tan especial per a nosaltres. Comptàvem amb la pinya, el tronc, la canalla i les ganes necessaris, tot i que l’assaig previ no havia esta rodó del tot. L’actuació, però – tot i ser una de les millors dels últims anys en una diada d’aniversari com aquesta –  no va anar com esperàvem.

Vam començar amb el 3 de 7, que va quedar en intent desmuntat les dues vegades que el vam intentar. Un començament imprevist que ens va desinflar una mica i ens va manllevar la confiança necessària per encarar els altres dos castells de 7 que portàvem preparats. A les rondes següents vam decidir, doncs, intentar castells més assolibles per assegurar-nos, al menys, tres construccions descarregades. Així, vam intentar i descarregar amb èxit el 2 de 6, el 5 de 6 i el pilar de 5, a més de 2 pilars de 4 simultanis de comiat. Una actuació més que digna que ens fa sentir satisfets de la feina feta fins ara, encara que ens quedi aquell regustet d’allò que podia haver estat i no va ser. Això, però, no ens frenarà pas. Ben al contrari. Tenim un objectiu clar i treballarem molt i treballarem junts per aconseguir-lo.

La propera parada serà el dissabte 18 de juny a Vilafranca, on actuarem al costat del la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

2d6 5d6 pilarcam pilar5 grupaniversari

Articles relacionats