Comença la segona part de la temporada, la que ens durà, al llarg de més de tres mesos, a dues fites importants de la temporada, el Concurs de Castells i, la més important, la Festa Major d’Hivern.

I començem en un lloc, dia i hora completament inusuals: a Santa Coloma de Gramenet i un diumenge al matí. Ja fa molts anys que venim a aquesta tant estimada plaça un dissabte a la tarda, i aquest any hem volgut canviar… i quin canvi! Una plaça en la que no cap ni un clau, plena de gent expectant per veure les evolucions de les colles: els locals Castellers de Santa Coloma i els Laietans de Gramenet,  i les colles convidades Castellers de Mollet i els Castellers de Castelldefels.

Comencem la primera ronda amb un Tres de Sis amb l’Agulla, que també descarreguen els de Mollet, i les colles locals intenten un Tres de Sis, descarregat amb solvència pels de Santa Coloma, i que es queda  en intent per part dels Laietans, que estan molt molt aprop d’aconseguir-lo i que la canalla s’els tira enrera en l’últim moment.
En segona ronda tant Mollet com Santa Coloma aixequen un Quatre de Sis, que descarreguen. Laietans torna a intentar el Tres de Sis, però tampoc l’assoleixen. Nosaltres anem pel Quatre de Sis amb l’Agulla, que tornem a descarregar sense problema.
A la tercera ronda, Castellers de Santa Coloma es queda amb dos intents del Tres de Sis amb l’Agulla, Mollet descarrega un Tres de Sis, Laietans passa la ronda, i nosaltres portem una altra Torre de Sis a plaça, desfent el “malefici” de l’any passat, en que no la vam descarregar a la primera, desprès de moltes diades consecutives fent-la.
Per acabar, el Pilar de Cinc, mentre que Mollet ens obsequia amb un Pilar de Quatre per Sota i les colles locals amb Pilars de Quatre.
Una diada on esperàvem portar castells més alts, amb la vista posada a properes diades, no ha pogut ser, però sortim de plaça molt i molt contents del magnífic treball de la pinya.
Som-hi grocs! Seguim treballant!

Articles relacionats