El passat dissabte 11 de juny vam ser colla convidada, juntament amb @castellerscastellar , a la Diada de Vígilia dins el programa d’actes del Sabadell Festa i Tradició.
Vam encetar la jornada a la Plaça de Sant Roc amb 2pde4 simultanis. Vam continuar amb tres rondes: 2de6, 3de7 i 3de6p. I vam posar la cirereta amb el nostre castell insígnia, el pde5 aixecat per sota. Vam haver de descarregar-lo dos cops, ja que en el primer intent ens va sorgir alguna complicació tècnica, però sense cap ensurt. Afortunadament, vam poder marxar de la cocapital vallesana amb molt bon sabor de boca, i podent clamar ben fort … tot descarregat!
Una il·lusió immensa per haver aconseguit descarregar el primer castell de 7 després de la pandèmia fora de casa, i per poder haver tingut diverses estrenes entre les nostres files.
Moltíssimes gràcies per la bona acollida en tot moment per part de la colla amfitriona @saballuts , amb menció especial a la postdiada amb sopar de germanor, correfoc i concert.
Els Grocs fem un breu descans tant d’assaigs com d’actuacions durant les dues properes setmanes per a encarar al 100% un estiu que promet: Diada a Molins de Reis, les Festes del Mar, Diada a Sitges, Festa Major … i molt més!💛

Articles relacionats