La diada d’ahir a Palafolls, on vam actuar al costat dels Maduixots, no va ser una diada de grans castells, però sí de dues grans estrenes. Una d’elles va ser la de l’Eva, la nostra dosos més novella. L’Eva fa ben poc que és a la colla, però ja té el cor groc. Avui és ella qui ens fa la crònica de la diada:

“Palafolls, 8 de septembre de 2019.

Avui, a les tres i mitja ja estàvem a l’autocar camí de Palafolls. Patia una mica perquè el cel amenaçava pluja, i jo em volia estrenar, però al final hem tingut molta sort i no ha plogut.

Em notava una mica nerviosa per fer el castell a plaça, tot i que a l’assaig va anar bastant bé. Vam comencar amb un pilar de 4 caminant (molt xulo) i just després d’això venia el castell on el Toniki i jo ens estrenaríem, el 3d6 amb l’agulla. En el castell em vaig sentir segura. Quan ja vaig baixar tothom em felicitava, va ser molt guai. Després va venir el 2d6, un castell difícil que en un moment va patir una mica. Llavors es va fer el 3d6, amb el pom lleuger tant desitjat, i va anar molt bé. Al final vam acabar amb un pilar de 5 i desprès amb dos pilars de 4 simultanis, tots tres genial. Llavors, com és costum amb la gent que s’estrena, ens van dir al Toniki i a mi que ens féssim una foto i, per darrera, la resta de la canalla ens va mullar. 

En fi, una diada en què, com bé va dir el cap de colla, no hi va haver castells molt grans, peró per a mi una diada molt especial i que mai oblidaré.”

 Eva Herrero Saltor

La Marta (mare de l’Eva), afegeix: “Emocionada en veure la meva filla tan feliç construint quelcom tan maco”

Marta Herrero

Resultat de la diada: p4cam, 3d6a, 2d6, 3d6, p5, p4, p4

Articles relacionats