14889792581_78800f8afc_oEl Diumenge els membres de la colla el vàm començar molt d’hora, la majoria un cop acabada la representació del Garigot i després de una sessió intensa de desmaquillatge i desconstrucció de perruqueria agressiva van dormir només unes poques hores. A les 9 del matí l’autobús ja esperava per marxar cap a Castelló d’Empuries en plena Costa Brava.
A les 12h i sota un sol de justícia la colla dels Vailets de l’Emporda inicia amb un torre de 6 perfecte a la que nosaltres seguim amb un 3d6 molt solvent. A segona ronda els Vailets van per un 5d6 molt parat i nosaltres fem la torre de 6 i un cop els vailets descarreguen el 4 de 6 amb agulla nosaltres intentem un 4 de 7 que després de muntar 2 peus tenim que deixar amb intent ja que les forces sota la extremada calor del que els meteoròlegs van considerar el dia més calorós del que portàvem d’estiu i el fet de sortir d’un atrafegat dissabte de Garigot va ser mes poderós que les nostres ganes i va exhaurir les forces de tal manera que ni un 4d6 amb agulla en repetició es va poder completar. Després de que els vailets fessin un fantàstic Pilar de 5 vàrem a acabar amb 2 pilars simultanis de 4.
Les forces ens havien abandonat, però després del fantàstic arròs que la colla dels vailets ens va cuinar i la fresqueta del local on vàrem gaudir-lo jrápidament les vem recuperar i aixi estar en plena forma per tal de que Divendres a la nostra festa major no es pugui escapar aquests 4 de 7 que amb el que tant hem treballat.
I després, per pair l’arròs i abans de fer cap a casa de nou la colla va gaudir d’una tarda de platja a l’Emporda per a recuperar forces per encarar la setmana de la nostra festa major
En definitiva una gran sortida en un poble fabulós i una colla amfitriona fantàstica a la que esperem tornar a visitar aviat .

Articles relacionats