Diumenge passat, 30 de setembre, els Castellers de Castelldefels vam passar el dia a la comarca del Maresme. Al matí vam visitar Sant Cebrià de Vallalta, on vam participar de la cercavila de Festa Major i vam descarregar – amb l’inestimable ajuda d’alguns castellers de les colles de Begues, Viladecans  i Rubí – dos pilars de 4, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb l’agulla. El tercer castell, un 4 de 6, va quedar en un intent desmuntat.

Després ens vam desplaçar a Calella, on ens esperaven per actuar al punt d’arribada de la Challenge Barcelona-Maresme, just abans de l’arribada dels primers classificats. En aquesta ocasió, només vam poder descarregar un pilar de 4, tot i que vam intentar, a cuita-corrents, un 3 de 6 que no es va arribar a coronar per indecisió de la canalla. I és que els castells no fan bona parella amb les presses ni amb el soroll, i allà n’hi havia molt de totes dues coses!

Malgrat tot, una jornada interessant i una bona oportunitat per estrènyer lligams. La propera parada és a Santa Coloma, el 20 d’octubre, una sortida important on esperem descarregar més i millors castells.

Articles relacionats

  • Emocions contraposadesEmocions contraposades Diumenge passat, durat l’actuació castellera de Festa Major de la nostra ciutat, els […]
  • Dissabte passat per la tarda, l'Agrupació de Cultura Popular va voler celebrar, amb els […]
  • 11 de Setembre, Diada + Castells!11 de Setembre, Diada + Castells! Els castellers de Castelldefels, comencem la diada de bon matí amb el pilar a la […]