La Queralt fa 5 anys que és a la colla. Va començar pujant de dosos, però no va trigar gaire a baixar a quarts. Aquesta temporada, ha baixat encara un pis més i ara assaja a terços del 4 de 7. També és una gran pilanera i, a més d’incomptables pilars de 4, té al seu palmarès el pilar de 5, que va descarregar a dosos durant tota una temporada. És, també, una més de les sofertes i imprescindibles crosses i va tenir l’honor de cantar el 5 de 7 al Concurs de Torredembarra del 2016. Ahir, a la 36a Diada d’Aniversari de l’ACPC, que es va celebrar a la plaça de l’Església de Castelldefels, la Queralt va descarregar el seu primer 4 de 7 a terços i, avui, és ella qui ens explica com va anar la diada:

La diada que estava per venir prometia ser inoblidable. Era el 36è aniversari de l’Agrupació i els Castellers de Castelldefels anàvem a per totes. A plaça, ens acompanyaven els Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Cerdanyola, que també venien forts.

La diada començava amb dos pilars de 4 ben parats i amb una estrena d’enxaneta: la Sasha. A primera ronda, per mi un castell especial. Molts assajos i molts esforços van merèixer la pena, l’esperada estrena de terça! I així va ser. Vam plantar un paradíssim 4 de 7.  A segona ronda, encaràvem el repte principal, el 4 de 7 amb l’agulla, el primer de la temporada, i els nervis es van notar tant que es van transmetre als més petits i el castell es va haver de desmuntar. A tercera ronda, per calmar nervis, intentàvem el 3de7 amb seguretat, però la canalla seguia nerviosa i vam decidir desmuntar. A ronda de repetició, volíem demostrar la feina feta i la confiança amb nosaltres mateixos i la Tècnica va prendre una decisió inesperada. Tornàvem amb el 4d7a i, aquest cop sí, el vam decarregar! Molt treballat, això sí, al més pur estil i essència de la colla.

A ronda de pilars, encaràvem el vano de 5, tot i que va deixar un gust agredolç, ja que va quedar en intent de pilar de 5, intent desmuntat de pilar de 4 i un pilar de 4 descarregat. Tocarà treballar de valent aquests dies, però podrem amb tot, colla! Pit i ovaris, i visca la colla degana!”

Articles relacionats

  • Petita ensopegada a SúriaPetita ensopegada a Súria La Zaira només fa tres mesos que forma part de la colla. Abans vivia a Sant Adrià i […]
  • Diada de Tardor a CastelldefelsDiada de Tardor a Castelldefels La Paula va entrar a la colla al 2012, però va marxar al cap d'un temps per motius […]
  • Seguim!Seguim! (Presentació de la Sílvia Gimeno) Aquesta crònica l'escriu una persona molt especial, […]