Crònica Festa Major 2022
Segurament aquesta festa major hagi sigut la més esperada, la més esperada perquè feia 3 anys que no celebràvem una festa major completa, sense COVID-19, sense restriccions… Per fi…

Vam començar amb dos assajos especials que ens van servir per acabar d’assegurar tots els castells, dijous a la plaça i divendres al local amb una mica de festa després, ho teníem tot preparat.

La primera actuació, la diada de la vigília, el dia 14 a les 12 del migdia va servir per fer rotacions, vam actuar en solitari, sota l’ombra dels plataners del carrer Arcadi Balaguer. Vam començar amb un Pde4 d’inici, a primera ronda el 3 de 6 amb l’agulla, continuant amb el 2 de 6, a tercera ronda el 4 de 6 amb l’agulla i finalitzant amb idPd4+Pd4. Tot seguit vam pujar a l’agrupa on tota l’ACPC va dinar una bona paella. A la tarda, vam participar en la Cercavila on vam fer diferents pilars i al final un altre 3 de 6 amb l’agulla.

La diada de la patrona començava com sempre amb les matinades, a les 12 al seguici vam fer uns quants pilars més. A les 17:30 sortíem de l’ACPC en cercavila amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Mollet fins a la plaça de l’església, una vegada allà, i després d’un idPd4cam, vam entrar a plaça amb el pilar caminant fins al davant de l’església. Vam sortir de 4 de 7, el segon de la represa, a segona ronda un 3 de 7 paradíssim que ja és el 5è de la temporada i com a 3r castell el 5 de 6 que necessita “Un pis més!”. A la ronda de pilars un idPd5 i per acabar 3 Pilars de 4. Per acabar totes les colles vam tornar al local per celebrar els resultats de la diada.

Tenim dues setmanes de descans abans de tornar a la càrrega per preparar el concurs, toca continuar treballant per assolir els reptes que ens han quedat pendents aquest i fer un pas més endavant.

Jan Molero i Oliva

Articles relacionats