Ahir els Grocs teníem una cita a Castelló d’Empúries, on se celebrava la Diada de Festa Major, amb els Vailets de l’Empordà i els Minyons de Santa Cristina d’Aro. Hi vam anar una mica curts de camises, a causa, principalment, de les vacances d’estiu, però això no ens va aturar i vam ser capaços de descarregar una clàssica de 7, la segona de la temporada.

Al pilars d’inici, vam descarregar dos pilars de 4 simultanis, un d’ells amb una estrena al tronc: l’Albert, que s’estrenava a segons. Felicitats Albert!

Vam començar, a primera ronda, amb el 3 de 7, que vam descarregar, un cop més, sense problemes. I ja en van 10 aquesta temporada!

A segona ronda vam optar pel  4 de 7, tot i que ens faltaven algunes peces, tant del tronc com de la pinya. En aquesta ocasió, hi van haver dues estrenes: el Niso, que s’estrenava en un castell de 7 a plaça, i la Sílvia, castellera de tronc ja veterana, que puja a quarts, però que, aquest cop, es va estrenar a dosos! La Sílvia, en lloc d’anar baixant de pis, com s’acostuma a fer, en va pujant! Enhorabona a tots dos! El castell no tenia bones mides i va remenar una mica, però el vam descarregar també, i ja en van 7 aquesta temporada!

Vam acabar a tercera ronda amb el 2 de 6, un castell que tenim molt dominat i que vam descarregar sense esforç, tot i que n’hi ha que diuen que no és el més maco que hem fet.

Ja a la ronda de pilars, vam provar un pilar de 5 amb una nova alineació, un pilar que ha funcionat bé als assajos, però que ahir, tot i lluitar-lo fins al límit, només vam poder carregar. A la propera de ben segur que el descarreguem!

Mentre dinàvem,  l’Óscar, membre de l’equip de pinyes, ens va recordar que enguany ja hem descarregat 21 construccions de 7, poca broma! No ens podem adormir, però. El proper cap de setmana comença la nostra Festa Major, una Festa Major en què els Grocs participarem molt activament, tant a les cercaviles, on aixecarem tants pilars com puguem, com a la Diada de Vigília de dissabte 12 a la tarda, o la Diada castellera de dimarts 15 a la tarda, diada amb què conclourem el primer tram de la temporada i marxarem uns dies de vacances.

Articles relacionats