Autora: Gemma Portolés

El passat dimarts 6 de juny teníem una cita important al Palau Sant Jordi, amb motiu de la 30ª edició dels Premis Pimes. En aquesta actuació, en la qual hi havíem de fer un castell i dos pilars, ens interessava fer un bon paper, ja que sabíem que hi hauria molta gent mirant-nos.

Volíem portar el que ha estat, fins ara, el nostre castell insígnia de la temporada, el 3 de 7, a més de 2 pilars de 4 simultanis. Tanmateix, teníem molt present que no seria cosa fàcil reunir els suficients membres de la colla per poder-lo alçar, ja que era un dia entre setmana.

Però som els Grocs i, després d’haver passat per etapes d’alts i baixos, sembla que enguany hem tornat amb més força que mai, amb molta més gent compromesa i amb moltes ganes d’aconseguir allò que ens proposem, i així ho vam demostrar. Vam reunir més de 80 camises i vam aconseguir descarregar el 3 de 7! El vam gaudir molt, perquè no ens va suposar cap esforç, ja que és el sisè de la temporada! Agraïm també l’ajuda als membres dels gremis que es van posar a la nostra pinya.

Com era d’esperar, vam acabar la nostra curta, però gran actuació, amb 2 preciosos pilars de 4 simultanis amb pancartes de la celebració que, igual que el castell, van ser molt gaudits i ben valorats pel nostre meravellós públic.

Anem per molt bon camí i volem continuar-lo, així que no ens aturem. La propera actuació és aquest diumenge 11 de juny a Gavà, amb motiu de la Vª Trobada de la Baronia de l’Eramprunyà, on de ben segur que seguirem sumant castells de 7.

Articles relacionats