El passat diumenge, 14 de juny, els Grocs de Castelldefels vam participar en la plantada de castells que es va fer al barri de Fort Pienc, a l’Eixample de Barcelona, en motiu de la Festa Major d’aquest barri. Vam anar convidats pels Castellers de la Sagrada Família i vam actuar amb ells i amb els Nois de la Torre.

Tant la Colla de la Sagrada Família com la dels Nois de la Torre van fer una actuació molt lluïda, ja que van aconseguir descarregar tots els pilars i castells que van intentar. Nosaltres, però, no vam tenir tanta sort.

Enguany, a les sortides anteriors, no havíem aconseguit carregar cap castell per indecisió de la canalla. Aquest cop esperàvem que la canalla pugés sense por i que, per fi, poguéssim carregar el primer castell de la temporada.

Vam començar amb un 3 de 6 que, ja de bon començament, no estava massa quadrat. Tot i així, la Inés, la nostra aixecadora, va pujar i va arribar a col·locar-se. Els dosos estaven molt junts i el castell tremolava massa, però l’Arnau, el nostre enxaneta, tan valent com sempre, va provar de coronar-lo igualment. Vam estar a punt d’aconseguir-ho, però, just abans que l’Arnau pogués fer l’aleta, el castell va caure.

Tanmateix, aquí no va acabar la mala sort. Després de la caiguda, l’aixecadora ja no volia pujar. Si a això li sumem algun nyanyo i contusions lleus d’alguns dels que van caure i l’absència d’alguns dels nostres millors castellers, el resultat va ser la total impossibilitat de fer cap més castell aquell dia. Això sí, vam poder acomiadar-nos descarregant un pilar de 4 aixecat per sota.

Acabada l’actuació, el desànim es podia llegir a les cares de tots nosaltres, però només va ser durant uns instants. Ens vam refer i ens va agrupar perquè ens fessin la foto de grup com si res no hagués passat!

I és que els Grocs de Castelldefels tenim molta empenta i moltes ganes d’aprendre. Si ho fem bé, ho celebrem com ningú, i, si no, tant li fa! A la propera ho tornarem a intentar!

I la propera serà diumenge 28 de juny a 12 hl’Hospitalet de Llobregat. Hi esteu tots convidats!

P4

i3d6

Nosaltres som dels grocs, i tu?

Articles relacionats