IIa Trobada de Colles de la Baronia de l’Eramprunyà 2014

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/elsgrocs.cat/web/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

10665111_10204945620789208_8873940350641041614_nLa trobada d’avui en la que hem tingut una gran varietat meteorològica, amb sol, pluja, núvol, airet i xafogor no ha presentat varietat en quant a la qualitat dels castells. Totes les colles: Viladecans, Gavà, els amfitrions Begues i Castelldefels hem descarregat tots els castells intentats.

 

Hem de destacar la solidesa de totes les pinyes on hem treballat les 4 colles com si fóssim una, creant unes estructures molt robustes que han assentat tots els castells. Felicitem a Viladecans, Gavà i Begues pels grans castells i la solidesa en que s’han executat.

 

Per acabar l’actuació, un imponent Quatre de Sis de Germanor, amb una rengla a cada colla i el pom de dalt dels amfitrions.

Castellers de Castelldefels hem descarregat el 3 i 4 amb agulla i la torre de 6 però he de destacar de forma molt especial l’estrena de la Mònica i la Laura com a baixos i de l’Unai i Jan de Contraforts que obren noves oportunitats en les estructures de pinyes cara a aquest final de temporada complementada amb la estrena de una nova  composició del pom de dalt..  Moltes felicitats!.

En definitiva una molt bona sortida amb un bon pica-pica gentilesa dels castellers de Begues i la sorpresa de haver estat nomenats per l’Ice-bucket de la campanya contra l’ ELA … repte al que tindrem que fer-ne compliment molt aviat.

Articles relacionats

Etiquetat amb: , , , , , ,
One comment on “IIa Trobada de Colles de la Baronia de l’Eramprunyà 2014
  1. Josep Fdez ha dit:

    Aquesta 2a Trobada de la Baronia de l’Eramprunya ens deixa un molt bon record per tot l’exposat i pel bon ambient entre colles, tant necessari a plaça.

    Gràcies per fer-ho possible

    President
    Encantats Begues