Aquest cap de setmana, i coincidint amb les Festes del Mar, els Castellers de Castelldefels hem actuat a la platja, a la Plaça de les Palmeres.

 

Tot i que, en arribar a plaça ens hem trobat els elements en contra, amb un vent que venia del mar i que presagiava una diada curta, els castellers hem sabut adaptar-nos i trobar el nostre espai, i poc a poc el vent ha anat amainant per deixar gaudir el nombrós públic de la platja de les construccions de grocs i maduixots.

 
I és que juntament amb nosaltres, els nostres companys del Maresme, els Castellers de l’Alt Maresme,  hem tingut una gran diada.

Han començat els maduixots, amb un tres de sis molt parat i que ja tenen molt i molt treballat i en perfecte estat de forma. I hem seguit els grocs amb una construcció que fem poques vegades, però que poc a poc va apareixent, el quatre de sis amb l’agulla. Aquest quatre té la particularitat que hem empleat els segons del quatre de set.


 
 
 
 
En segona ronda, els maduixots han intentat la torre de sis, molt i molt treballada, i que només amb l’esforç i la prestesa han pogut desmuntar sense cap incident. És un castell que només han descarregat a l’assaig i que requereix molta dedicació. Els Castellers de Castelldefels han descarregat el tres de sis amb l’agulla (amb el pilar un pel girat) sense més problema, és la construcció estrella d’aquest any.
 

 
 
En l’última ronda, els maduixots descarreguen el tres de sis amb l’agulla, cosa que els torna a donar forces i valor per afrontar la ronda de millora. Els Castellers de Castelldefels, per la nostra part,  descarreguem la torre de sis, soferta, per les noves incorporacions, però una nova torre més que s’afegeix  a la llista i que reafirma les veus que demanen un pis més a l’estructura.

I finalment, els maduixots, a la ronda de millora, descarreguen la torre de sis! Quin moment! La primera torre de sis de la seva història, una torre molt i molt treballada, amb moments d’incertesa, però finalment descarregada! Enhorabona maduixots!! Esperem que sigui la primera de moltes, moltíssimes més! Us l’heu guanyada!

 

Acabem l’actuació amb la ronda de pilars, on hem tingut una estrena de luxe… la Noelia ha fet el  seu primer pilar d’enxaneta! Moltes felicitats!

La setmana vinent ens espera Begues, un entorn preciós amb una colla castellera que ens estimem molt, i on tocarem el cel una vegada més.

 

Jo sóc dels grocs, i tu?

Articles relacionats