Fes-m’ho bé em deia ella, tot guiant les meves mans cap als seus malucs, mentre en Raúl l’hi agafava fermament els genolls. Amb prou forces arribava a engrapar-la, quant el Josep apretant el seu pit amb la meva esquena I agafant fortament els meus braços em va ajudar a apamar-la per sobre l’espatlla del Victor que abraçava fortament en Jordi i la Diana es pujava sobre meu amb delicadesa…..

14527999347_270a59e127_oLlavors de cop es sent la veu del Jaume cridant “terços amunt” i les gralles van començar a tocar. Aquest cop ho vàrem fer bé, molt bé, ningú es va moure, el Castell va pujar dret i sense estrebades i no calia aixecar el cap per saber que ho estàvem fent bé i quant vaig notar la Diana un altre cop a sobre meu, vàrem alliberar l’Olga de les nostres mans i esperàvem que el pilar baixes abans d’obrir aquella multitudinària abraçada que anomenem la pinya.

 

 

Articles relacionats