Ahir diumenge 10 d’abril, els Castellers de Castelldefels vam pujar a Begues per actuar a la Diada del 3è Aniversari dels nostres companys i amics els Encantats de Begues, una diada en què van participar també els Castellers del Prat i els Matossers de Molins de Rei. Tot i ser quatre colles les que actuàvem, i tenint en compte que tres vam necessitar la ronda de repetició, la diada es va desenvolupar a bon ritme i, finalment, no se’ns va fer tan tard com ens pensàvem.

Els Grocs vam començar amb un 4 de 6 amb l’agulla que havia de servir per seguir rodant els castellers nous, i també aquells més veterans que enguany han canviat de posició al tronc. El castell va quedar, però, en intent desmuntat per indecisió de la canalla. Començàvem amb mal peu, però no ens vam arronsar i, en segona ronda, vam optar pel 2 de 6 lleuger que ja havíem provat a Sitges i que tan bon resultat ens havia donat. I, un cop més, el castell va pujar molt parat i amb bones mides i el vam descarregar sense dificultats.

Ja a tercera ronda, tot i haver recuperat la confiança, vam decidir ser cautelosos i vam optar per un 3 de 6 amb l’agulla més veterà que vam descarregar amb la solvència habitual en els darrers temps, tot i que es va obrir una mica a terços. A la ronda de repetició, vam decidir tornar a provar el 4 de 6 amb l’agulla que, aquest cop sí, vam descarregar. Això sí, amb un pilar molt treballat i molt ben defensat que va merèixer els aplaudiments del públic.

Vam acabar l’actuació amb el pilar de 5, que ens havia quedat només carregat a la darrera sortida i que, en aquesta ocasió, vam descarregar sense suar massa. D’aquesta manera, vam arrodonir una diada de rodatge que, tot i haver començat una mica coixa, va acabar sent una bona diada.IMG_3452

IMG_3394

IMG_3413

Articles relacionats