Ahir diumenge 4 de juny al migdia, els Grocs vam pujar a l’Ermita de Bruguers per participar en el tradicional Aplec de Bruguers, juntament amb algunes de les colles de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, els Geganters de Begues i la colla castellera Encantats de Begues.

Un ruixat sobtat, poc abans de l’hora prevista d’inici, ens va fer pensar que la diada s’hauria de suspendre. Els núvols, però, van escampar, i es va decidir seguir endavant amb totes les actuacions. Després dels balls de gegants, panderetes, cintes, gitanes i bastons, va arribar el nostre torn. Amb l’amenaça de pluja i les botifarres mig fetes, no hi havia temps de fer una actuació completa, i ens vam haver de conformar amb un pilar d’inici, seguit d’una sola ronda de castells, en què vam descarregar un 4 de 6 amb l’agulla, i un 4 de 6 de germanor amb els nostres companys els Encantats. Tot just descarregàvem el castell de germanor quan els núvols van tornar per fer-nos la guitza. Vam tancar l’actuació amb 2 pilars de 4 de comiat, que es van descarregar ja sota la pluja.

La propera parada serà aquest diumenge 11 de juny al migdia a Gavà, on se celebrarà la 5º Trobada de la Baronia de l’Eramprunyà, que comptarà amb la participació dels Castellers de Gavà, els Encantats de Begues, els Castellers de Viladecans i els Castellers de Castelldefels. Abans, però, els Grocs aixecarem un castell i dos pilars al Palau Sant Jordi. Serà demà dimarts 6 de juny al vespre, amb motiu de la 30a Edició dels Premis Pimes.