El “Míguel” va entrar a la colla al juny de 2017, esperonat pel seu amic Abel. Un mes més tard, ja feia de segones mans al primer 5d7 descarregat de la història de la colla. Avui, dos anys més tard, el Míguel és un incondicional més dels castells. A la pinya, fa de lateral o del que més convingui, i al tronc puja al pis de segons. En aquesta ocasió, és ell qui ens fa la crònica de la Diada de Tardor d’enguany, que va tenir lloc dissabte passat a la plaça Neus Català del nostre poble:

“Vam començar la diada de tardor amb un gran dinar, al qual totes estàvem convidades. Havíem d‘agafar forces per a una diada molt exigent, on la tècnica aspirava a llençar els nostres castells més potents.
Després del dinar, van parlar el sotscap i el cap de colla. Amb l’ajuda d’uns vídeos i alguna sorpresa més, ens van fer reflexionar sobre el passat de la colla, el present que tenim gràcies a tot el treball dur i, sobretot, aquest pas més que totes ens mereixem i pel qual estem preparades.
Amb la panxa plena i l’ànim a tope vam fer camí cap a una plaça que avui compartiríem amb 4 colles més:  Castellers de Terrassa, Castellers de Badalona, Castellers de Cerdanyola i Jove de Sitges. No hi hauria pilars de entrada i començaríem nosaltres amb el 5d7. Tanquem la pinya i comença a pujar el castell, però a poc a poc el castell perd mides i comença a patir i el fem baixar.
Després vam afrontar el nostre castell mes ample, el 7d7. Un castell molt gran, però més estable i que ens faria agafar una mica més de confiança. El castell va pujar prou estable i amb bones mides, però la nostra valenta canalla no ho acaba de veure i decideix baixar el castell quan estaven col·locant-se les acotxadores.
Finalment, a tercera ronda vam optar per llençar el 4d7p, on hi havia alguna estrena al tronc. El castell puja molt bé, però una de les rengles comença a patir, tot i així el lluitem i el castell es descarrega.
Arriba la ronda de repetició,  la tècnica demostra la confiança en la feina feta als assajos i decideixen tornar a llençar el 5d7, però sembla que no era el nostre dia i es torna a repetir la situació de la primera ronda. Així, queda en intent desmuntat un altre cop.
Arribem a la ronda de pilars i optem per un dels meus favorits: el Pd5 per sota, que descarreguem sense massa problemes.
Portàvem tot el treball fet de casa, però avui sembla que no era el dia i que haurem d’esperar a la Trobada del Baix per poder descarregar-los. Perquè totes tenim clar que la feina està feta i que és qüestió d’assajar ben fort per poder fer aquest pas més que totes ens mereixem.
Agrair a les colles convidades tot l’ajut a les pinyes. També felicitar el consell de savis pel dinar, i la Comissió i la gent encarregada de l’acte de després del dinar. Va ser genial.
Amb això, només em queda dir que ens veiem totes a l’assaig. Ara més que mai!
PIT I AMUNT I VISCA LA COLLA DEGANA!!”

Resultat de la diada: id5d7, id7d7, 4d7p, id5d7, p5s

Articles relacionats