Aquest passat diumenge 20 de maç vam fer la primera actuació de la temporada 2022, a Guissona a la diada del seu local. Ens acompanyaven els amfitrions, els Margeners de Guissona i els Xics de Granollers.
L’Adri, un dels nostres tècnics de canalla s’estrenava com a baix, tot i que ja fa temps que és membre de la colla. És ell l’encarregat de fer la primera crònica de la temporada.
Diumenge 20 de març, plaça de Guissona. Tot enllestit per una diada que, tot i haver-la treballat, sempre es complica. Eren les 12 del migdia i teníem previsió de pluja, encara que finalment el temps ens va respectar. Comencem la diada amb una sèrie d’imprevistos, però som Castelldefels, i els colors de la camisa ens donen pit i força per lluitar-ho. Vam començar amb un pilar de 4, seguit en primera ronda pel 3d6, que vam descarregar sense problemes. A segona ronda va arribar el més patit per tots, el 3d6 amb el pilar. Quan faltava poc per fer l’aleta alguna cosa no va anar bé i es va desmuntar el castell. Però mai ens rendim i després d’agafar aire (sobretot jo) per a recuperar energia, les tan esperades gralles van anunciar les aletes, aconseguit!!!
Tocava l’últim castell a descarregar, pels nostres 40 anys havíem de celebrar un 4d6. Tot i amb el cansament a l’esquena, sense dubtar ens hi vam col·locar i així la diada va culminar.
Tot aquest esforç va ser recompensat, però un moment… teníem també a la petita de la canalla que s’havia d’estrenar! Jana amunt! Un pilar de 4 per sota i sense ni tremolar!
En acabar ja la diada, la polca amb tota la canalla vam ballar, ja que sense ells no som res i orgullosos hem d’estar. I ara si, després de tot esforç havíem de menjar i recuperar forces, un pica-pica de germanor i una post diada amb Guissona al seu local amb qui estem molt agraïts per aquesta rebuda.

Articles relacionats