Diumenge 23 de novembre teníem una cita al petit poble de Sant Climent de Llobregat, on actuàvem amb els Castellers de Viladecans i els Falcons de Vilanova d’Espoia.
A les 17, una hora on no estem gaire habituats a actuar, ja érem tots a la plaça de la vila per començar l’actuació. Vam començar amb un P4 on estrenàvem una terç que va demostrar la feina feta als assajos.
Després d’ajudar als nostres companys viladecanens i als falconers, nosaltres encaràvem el 4d6 amb l’agulla, una prova molt important de cara a l’actuació de festa major d’hivern, que cada cop s’apropa més. Vam descarregar aquest castell amb molta solvència i tranquil·litat, fet que ens va servir per veure que el 4d7 el tenim a tocar.


A segona ronda, un 3d6 amb l’agulla també molt parat acabava amb eufòria crits d’un pis més. Els grallers es van sumar a la gresca i van lluir al llarg del castell un cartell al pit, repartit entre els seus components, on s’hi podia llegir UN PIS MÉS.
Encaràvem el 3d7 a última ronda, castell que se’ns va resistir, ja que va començar a bellugar massa ràpid i es va desmuntar per evitar una caiguda. Tot i això, en ronda de repetició vam descarregar una torre de 6 molt parada que ens fa seguir somiant amb la possibilitat de pujar-la un pis el 8 de desembre.
Finalment, un P4 amb una anxaneta, que tornava d’una petita pausa dels castells, va tancar una actuació amb molt bons castells que alhora servien de prova per la festa major d’hivern.
Una diada que ja està a tocar.
Una diada que de ben segur que tots els que lluïm la camisa groga recordarem durant molt de temps.
Entre tots ho farem possible!
#SumatAlGroc
#FMH14

Articles relacionats