Dimarts 30 d’agost, Sant Fèlix, uns quants membres dels Castellers de Castelldefels ens vam posar d’acord per anar a Vilafranca a veure la Cercavila i la plantada de castells amb motiu de la Festa Major d’aquesta vila.

En total vam ser 25 membres dels Grocs, dos amunt dos avall, els que ens vam desplaçar fins a la Plaça de la Vila de Vilafranca, i això és molt, si tenim en compte que la nostra colla té, tirant llarg, una cinquantena de membres!

Anàvem a veure les colles grans en acció i a gaudir de l’espectacle, però també a aprendre d’ells i a provar d’encomanar-nos de la seva força, valentia i compromís.

Pel matí vam fer purament d’espectadors, i se’ns va posar la pell de gallina amb els intents de 3d6 i 2d9f de Vilafranca, el 2d9fm dels Minyons, o el 9de8 dels de la Vella. A la tarda, en canvi, vam posar-nos a la pinya de la Jove de Vilafranca, que actuaven sols perquè no els han deixat actuar amb les altres dues colles de la ciutat.

També vam aprofitar l’ocasió per saludar l’Elisabet Carnicé i el grup els Catarres, que van assistir a l’actuació castellera del matí.

I, ara, a preparar-nos per a les nostra propera actuació, que serà l’11 de setembre a les Roquetes del Garraf, juntament amb la Jove de Sitges i les Castellers de Roquetes.

Som-hi Grocs!

Articles relacionats

  • Article Aparegut en la revista castells de Gener-Febrer 2011. La colla degana del Baix […]
  • Actuacions 11 de Setembre 2008Actuacions 11 de Setembre 2008 El passat 11 de Setembre els castellers de Castelldefels vam tenir una jornada […]
  • Temporada 2010!Temporada 2010! Ja tenim les primeres actuacions de la temporada 2010:Fem un recull dels les actuacions […]