El Cristian va entrar a la colla ara fa dos anys. La seva força i la seva alçada l’han convertit en un primeres mans indiscutible. També forma part de la Comissió de festes i, quan no està tocant el cul del segon o la segona, li agrada fer-la petar amb la resta de primeres mans, que són els que li queden més a la seva alçada. Això sí, quan toca treballar, hi posa tots els sentits i és capaç d’aguantar tota una rengla ell sol si cal. Avui és ell qui ens explica com va anar la VII Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà, que es va celebrar diumenge passat al migdia a Viladecans i va comptar amb la participació dels Castellers de Viladecans, els Castellers de Gavà, els Encantats de Begues i nosaltres, els Grocs:


“Després d’aquests mesos de vacances i amb tan sols una setmana d’assaig, vam començar la temporada amb dues diades seguides.

L’última diada del cap de setmana va ser la Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà a Viladecans. El dia començava amb cel clar i força calor, i vam començar amb 2 pilars de 4 simultanis.

Era el moment de començar les rondes de castells i els primers en actuar eren els de Viladecans i, en el moment de muntar, ens vam quedar una mica perplexos quan no vam sentir les gralles tocar. A continuació ens tocava a nosaltres i vam llençar el 4d7, que finalment va quedar en un intent desmuntat, ja que en el moment d’anar pujant els pisos un baix va començar a patir i finalment van decidir fer-lo baixar. Després d’aquest intent, la Tècnica va decidir fer uns petits canvis en el tronc,  posant les mateixes persones que el dia anterior havien fet el 4 de7 a Cornellà, i aquest cop sí! Va sortir tot ben rodó. 

A segona ronda, vam intentar el 5d6, però no teníem gaire bon dia, i ja amb un castell desmuntat, aquest era el segon que desmuntaven, l’enxaneta pujant no ho va veure gaire clar, el castell es movia més del compte i van decidir baixar-lo, i molta gent es preguntava què havia passat. A continuació, i després d’una estoneta xerrant la Tècnica i el cap de colla, van decidir fer un 3 de 6 que vam descarregar sense cap problema. 

Finalment, era hora de tancar la diada i en el moment de muntar els pilars, per variar no trobaven la majoria de primeres mans, i és que, per variar, estàvem al bar més proper prenent unes cerveses, fins que va venir el Pau a buscar-nos… Seguidament, vam descarregar  2 pilars de 4 simultanis. 

Encara que no fos el millor dia, acabem de començar la temporada i queden molts mesos per endavant per fer grandíssimes diades!”

Articles relacionats