Ahir diumenge al migdia els Grocs ens vam desplaçar fins a l’Arboç per participar, juntament amb els Minyons de l’Arboç i els Xiquets d’Alcover, en la Diada pre-festa major d’aquesta bonica població del Baix Penedès.

Era l’última actuació abans de la nostra Festa Major i volíem aprofitar-la per acabar d’assajar les estructures i les pinyes que necessitarem la setmana que ve a la nostra gran diada. És per això que portàvem preparada la clàssica de 7, tot un repte si tenim en compte que la temporada passada la vam completar al mes de novembre a Calella, quan feia ja 19 anys que no la completàvem fora de casa.

Quan vam arribar a la Plaça de la Vila, però, ja vam veure que la clàssica no era factible, ja que no teníem prou mans per tancar el primer cordó del 4 de 7. Vam decidir, llavors, treure-li els pis de terços al 4 de 7 i fer un 4 de 6 per rodar la pinya i els segons. A causa d’algunes absències i lesions d’última hora, el 3 de 7 tampoc no estava massa clar, però aquest castell el tenim ja prou assolit i vam decidir fer els canvis necessaris i intentar-lo igualment.

Així doncs, vam començar l’actuació amb el 2 de 6 pesat, que vam descarregar sense problemes. A segona ronda vam intentar el 3 de 7, que va pujar molt ferm i amb bones mides, però que va quedar en intent desmuntat per indecisió de la canalla. Després de descarregar el 4 de 6 a tercera ronda, vam optar pel 3 de 6 amb l’agulla a la ronda de repetició, un castell que vam descarregar també sense despentinar-nos massa. Per acabar, un pilar de 5 molt maco amb una alineació que encara no s’havia provat a plaça i que s’afegeix als diferents pilars de 5 que tenim ara, que ja són uns quants.

Una actuació modesta, doncs, allunyada de les nostres pretensions, però igualment útil de cara a la Diada de Festa Major, una diada en què esperem disposar de tots els nostres efectius i en què, si tot va bé, tornarem a fer història. Serà el dilluns 15 d’agost a les 17 h a la Plaça de l’Església i comptarem amb la participació dels Castellers de les Roquetes i els Xicots de Vilafranca.

IMG-20160807-WA0005

 .facebook_1470670664987


IMG-20160807-WA0004IMG-20160807-WA0002

IMG-20160807-WA0003

Articles relacionats