Que fèiem el Diumenge tot just a l’hora de la migdiada d’un dissabte d’estiu a Begues. Tots el castellers es feien la mateixa pregunta mentre caminàvem des de els cotxes cap a la plaça. Però un cop allí a l’ombra dels arbres trobaves que tampoc era tant mala idea, i sí estava força bé… a mes a mes estant entre els castellers de Barcelona i els nostres amics de Begues, la mandra va desaparèixer i ningú preguntava que hi fèiem allà, només ens preguntàvem quins castells faríem.

Els Encantats de Begues comencen amb un 3d6 i després Barcelona fa un fantàstic 3d8 , el nostre torn comencem amb un 4d6 amb agulla, perfecte, parat executat amb la precisió d’un rellotge suís.

995036_10204423303888684_8889054378036303152_nAjudem als castellers de Begues que proven un torre de 6 que tot i estar be de mides fa llenya encara que mostra clarament que es una construcció que veurem culminada aviat. Tot seguit els castellers de Barcelona fan un esplèndid 4d8 i torna a tocar-nos a nosaltres amb el 3d6a que evidentment tornem a executar després d’un peu desmuntat amb la precisió de sempre…. i tot veient un 3d6a de Begues i una fantàstica torre de 7 dels castellers de Barcelona portem a plaça per primer cop la nostra torre de 6 en format lleuger que no podem culminar per indecisió de la canalla però que tot just desmuntada tornem a provar en format pesat i afegim una altre torre executada aquesta temporada.

Tot fent els pilars de comiat ens adonem que ha sigut una bona tarda, em gaudit dels nostres castells i dels castells de Barcelona i Begues que a mes a mes com es tradicional ens obsequia amb un plat de senglar amb patates que es sense dubte el que deixa millor regust de la tarda castellera.

En definitiva una gran sortida en la que en gaudit de fer castells i de veure grans castells.

Articles relacionats