La Teguise va entrar a la colla la temporada passada. Fins fa ben poc, només s’havia estrenat a plaça com a enxaneta del pilar de 4. En poc temps, però, s’ha estrenat ja com a acotxadora en castells de 6 i aprèn tan de pressa que la temporada vinent de ben segur que farà el salt als castells de 7. El seu germà, el Jan, ajuda en tot el que pot a la pinya, ha fet de baix del pilar de canalla i comença a provar els pilars de 4. El pare de tots dos, el Joan Ramon, és un magnífic segones mans-vent-lateral i també ha començat a provar el pilar de 4 a segons. La versatilitat al poder! Ell ja fa molts anys que és de la colla, tot i que tot just enguany ha tornat a ser-ne un membre actiu.

Avui tots tres ens expliquen com va anar la diada de diumenge a Santa Coloma de Gramenet:

“Per anar a la plantada de Santa Coloma de Gramenet, hi havia dues opcions: en tren i en vehicles particulars (els cronistes hem triat el transport públic). Per aquells que hem anat en tren, l’hora de trobada era les 10 del matí a l’estació de tren.. i, encara més, podem dir que per anar en transport públic també hi havia diverses opcions, i la triada va ser R2 sud + R4 + L1. En total 1 hora de viatge, agafant dos trens i un metro. 

Quan ens hem trobat a la plaça de la Vila, la gent ha fet diferents grups… Uns han fet un cafè, altres simplement han parlat, i els més petits hem jugat.
 
Primer hem fet dos pilars de 4 simultanis.
 
A la primera ronda hem fet un 3 de 7 “sobrat” que hem descarregat sense gaire problema.
 
Ja a la segona ronda hem fet una torre de 6 a la qual s’estrenava l’Elsa de dosos en aquesta construcció.
 
A tercera ronda, la técnica ha intentat tancar el 4 de 7, però no ha pogut ser i en canvi hem fet el 4 de 6, on s’ha estrenat la Teguise d’acotxadora en un ferm 4 de 6.
Per finalitzar la diada, es va fer una nova ronda de pilars, on vàrem tornar a fer 2 pilars de 4 simultanis.
 
La diada ja estava enllestida i només faltava acomiadar-nos dels músics gaudint d’un breu, però intens, ball de gralles i timbals.
 
Per recuperar una mica de forces la colla amfitriona ens va convidar a un pica-pica.
A l’hora de tornar, molts de companys que havien vingut en tren van trobar vehicles particulars per retornar a Castelldefels. Només onze valents vàrem fer el viatge de tornada amb metro i tren… i puntuals com havia predit en Marc, cap de canalla, gràcies a la informació oferida per Google 😉
 
Crònica a sis mans del Jan, la Teguise i el Joan Ramon”

Articles relacionats