Diumenge passat, els Castellers de Castelldefels vam pujar a Sant Climent de Llobregat per participar en la III Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà, al costat dels Encantats de Begues, els Castellers de Gavà i els amfitrions de la trobada d’enguany, els Castellers de Viladecans.

A causa d’alguns problemes d’agenda de l’Ajuntament de Sant Climent, la Trobada es va haver de celebrar per la tarda i això va comportar manca de públic, foscor i molt de fred. Tot això no va impedir, però, que els Grocs – que en aquesta ocasió comptàvem amb algunes camises més del que és habitual a plaça – féssim un pas endavant i descarreguéssim el primer 3 de 7 fora de casa de la temporada. Per arrodonir l’actuació, vam descarregar també un 2 de 6 molt parat – que demana a crits un pis més -, un 4 de 6 molt lleuger i un pilar de 5 que ja tenim ben apamat.

La temporada castellera ja ha acabat, però no pas per als Grocs. Ens queda encara una de les cites més importants del nostre calendari: la Diada castellera de Festa Major d’Hivern de Castelldefels, que se celebrarà el dimarts 8 de desembre a les cinc de la tarda i comptarà amb la participació dels Encantats de Begues i els Vailets de Gelida. Potser perquè és l’última actuació de la temporada, potser perquè “juguem” a casa, o potser perquè és Festa Major, tradicionalment portem els nostres millors castells a aquesta diada. Per aconseguir descarregar els millors castells a la nostra plaça, però, cal abans rodar-los una mica, i és per això que vam optar per portar el 3 de 7 a Sant Climent, i és també per això que demà volem portar castells de 7 a Calella, a la Diada dels Castellers de l’Alt Maresme, que serà la penúltima actuació de la temporada.

Demà, doncs, esperem ser molts i moltes i fer un bon paper al costat dels Castellers de Sant Feliu i dels amfitrions, els Castellers de l’Alt Maresme. I el proper 8 de desembre esperem ser encara molts i moltes més i poder, així, oferir a la gent de Castelldefels la millor diada possible.
2015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-22015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-62015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-10

2015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-122015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-142015.11.22 Diada Baronia de l'Eramprunya, Sant Sant Climent del Llobregat-15

Articles relacionats