La Brugués, una de les nostres quartes, ens explica com va anar la diada d’ahir a Rubí:

 Ahir diumenge 3 de setembre va ser la nostra primera diada del segon tram de la temporada. Els Grocs ens vam desplaçar fins a Rubí, per les festes de Sant Roc. Vam fer castells juntament amb els Bous de la Bisbal i els Castellers de Rubí. La diada va començar al voltant de les 12 del migdia, després d’una petita cercavila del gegants de Rubí.

Vam començar amb 2 pilars de 4 que estaven bastant bé,- hi havia una estrena al pis de dosos, el Xavi -.Tot seguit vam fer el 3 de 7, aquest castell ja el tenim molt dominat i estava molt bé de mides. Tot seguit, vam anar amb el 4 de 7, va estar una miqueta malament de mides, però el vam aguantar perquè era el primer 4 de 7 del segon tram de la temporada. Després, per fer l’últim castell de la diada vam anar pel 2 de 6, que es movia molt i tenia una mica de males mides, però també el vam aguantar.

Per acabar la diada rodona vam fer el pilar de 5, que es movia una mica, però també es va descarregar.

Va ser un  gran dia, perquè després de les vacances vam anar amb les piles carregades.  Amb un sol assaig vam fer una clàssica de 7. Enhorabona colla!

Ara hem d’agafar moltíssimes forces per a la diada de Fira d’Artesans a Mollet, on actuarem amb els Castellers de Mollet i els Castellers de Gelida.

 

Articles relacionats