El cap de setmana passat els Grocs vam fer doblet.  Dissabte a la tarda vam actuar a Molins de Rei, en el marc del XIV Aniversari dels Matossers, al costat dels amfitrions i els Castellers de Cornellà, i diumenge al migdia ho vam fer a Abrera, juntament amb els Castellers d’Esparreguera.

Van ser dues diades molt similars i alhora molt diferents. A la de dissabte érem pocs, però suficients per intentar el 3 de 7 que no va sortir a la diada del nostre aniversari i que, aquest cop sí, vam aconseguir descarregar a la primera i amb prou solvència, ja a la tercera ronda. A primera ronda vam descarregar el 3 de 6 amb l’agulla amb l’Aina que s’estrenava com a enxaneta i, a segona, el 2 de 6 lleuger, que es va girar una mica i ens va fer patir uns instants. Ja a la ronda de pilars, vam intentar un pilar de 5 que no va anar bé i va caure abans que l’enxaneta fes l’aleta, una caiguda que va minvar l’alegria que tots sentíem després de descarregar el 3 de 7.

Diumenge també érem pocs, tan pocs que no vam poder portar a plaça el 4 de 6 amb l’agulla que havíem assajat divendres. Vam optar, doncs, pel 2 de 6 lleuger a primera ronda, que vam descarregar amb prou solvència, el 3 de 6 a segona, que també vam descarregar sense problemes, i el 3 de 6 amb l’agulla a tercera, un castell en què s’estrenava l’Elsa com a dosos, i que va quedar només carregat perquè el pilar va caure quan ja baixava l’enxaneta.

Van ser, doncs, dues jornades en què vam fer coses importants, que van pujar els ànims de tots, però amb dues caigudes que no esperàvem, que van abaixar-los un pèl. No defallim, però, i aquesta setmana treballarem fort per preparar la propera actuació, que serà aquest diumenge al migdia a la Plaça de les Palmeres de Castelldefels, on actuarem al costat dels Castellers de l’Alt Maresme, la Colla Jove de Sitges i els Castellers de Santa Coloma.

IMG_5140 IMG_5286IMG_5200

Articles relacionats