La Marta va entrar a la colla al 2013. Va començar pujant al terç de castells de 6, després va pujar a quarts al 4 de 7 i ahir es va estrenar al terç d’aquesta construcció. És, també, crossa experimentada i pilanera. L’Albert va entrar a la colla al 2016 i encara recorda la seva primera actuació, el 12 d’octubre a la XXII Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat a Sant Feliu. L’Albert és pinyaire, tot i que també acostuma a pujar de segons als pilars de 4. Ahir, però, es va estrenar de segons al 4 de 7. La Marta i l’Albert són, a més a més, membres de la “Comi”, un grup que s’encarrega de preparar activitats, dinars, sopars i festes en general per a tota la colla. Allà on la Tècnica no arriba, hi arriben ells. Avui la Marta i l’Albert ens expliquen com va anar la Diada de Vigília de Festa Major d’ahir a Castelldefels:

“Ahir diumenge dia 12 d’agost, vam iniciar la primera actuació d’aquesta festa major, amb la diada de la vigília, juntament amb els Minyons de l’Arboç.
A les 12h puntuals vam aixecar 2 pilars de 4 on s’estrenava el nostre petit i futur enxaneta, el Toniki, amb la seva mare, la Laia.
A continuació, vam fer un 4d7 amb moltes estrenes, començant amb l’Albert a segons, la Marta Clavera a terços i la Marta Ojea a quarts, un castell que encara que estava una mica deformat estava molt parat i es va descarregar sense problemes, convertint-se en el primer castell de 7 fet a una vigília de festa major.
El segon castell va ser el 5d6, on s’estrenaven la Paula Miró i el German de segons, i que també es va aconseguir descarregar sense massa problemes.
L’últim va ser el 7d6, que fa tot just un any era el primer cop que el portàvem a plaça, i que, enguany, tornàvem a descarregar.
Per acabar, vam aixecar dos pilars de 4 amb l’estrena de la Virgínia com a segona, juntament amb la seva filla, la Irene.
Va ser una diada que, malgrat la calor, vam gaudir, deixant el pastís preparat per dimecres, a la nostra gran diada, posar-li la cirereta.
Enhorabona a totes les estrenes, i visca la colla degana del baix Llobregat!”

Articles relacionats