El Víctor va entrar a la colla la temporada passada, però ja feia temps que ens seguia i que ens anava a veure i a donar un cop de mà a plaça. Ell recorda especialment la diada de Festa Major del 2017, on va donar pit en el primer 7 de 7 de la nostra història. Ara fa, normalment, de contrafort o de segon lateral, tot i que està sempre disposat a ajudar allà on pugui ser més útil. Avui és ell qui ens explica com va anar la diada de diumenge passat a Cerdanyola del Vallès, una diada que clou el primer tram de la temporada:

 

“El diumenge 16 de juny els Grocs vam actuar al migdia a la plaça de Sant Antoni de Cerdanyola, conjuntament amb els Castellers de Cerdanyola i els de Gavà. Era l’última diada abans de les vacances d’estiu i ens prometíem portar dos castells de 7, però van faltar molts castellers que ultimaven les hores d’estudi o havien de treballar. Tot i això, ens vam aplegar més de 60 membres de la colla per assolir, entre tots, dos pilars de 4 d’entrada, un ben quiet 3 de 7, un magnífic 4 de 6 amb l’agulla, on el nostre company Pepito es va estrenar de baix, i un treballat 3 de 6 amb l’agulla on el Pepito va repetir de baix.

 

L’única manca en el calorós dia va ser el pilar de 5, que va quedar només carregat, però ho vam compensar amb dos pilars de 4 de comiat. Malgrat tot, com sempre, tenim ganes de torna-ho a intentar a la propera diada a les Festes del Mar, el proper 14 de Juliol on, a casa, donarem el màxim per portar la nostra canalla a tocar el cel.

 

 Pit i amunt! Visca la colla Degana!”

 

Resultat de la diada: 2p4, 3d7, 4d6p, 3d6p, p5c, 2p4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats