El Jordi, la Marta i la Sasha han entrat a la colla aquest any. S’hi han integrat molt ràpidament i ja són assidus als assajos i les diades. La Sasha n’ha après molt i molt de pressa i, amb només 8 anys, ja s’ha estrenat de dosos al 3 de 7! El seu pare, el Jordi, és segones mans, i la seva mare, la Marta, ajuda tant com pot en tot allò que calgui i li agrada participar en les activitats que organitza la colla. Avui és la Sasha qui ens explica com va anar la Diada de Festa Major d’Horta, que es va celebrar diumenge passat, 16 de setembre, al Parc de les Rieres, i on vam descarregar, amb molta solvència, una clàssica de 7 que mostra el bon estat de forma de la colla i marca el camí d’aquest últim tram de la temporada:

“Hola, em dic Sasha Parra Martínez i ahir va ser una diada molt especial, al barri d’Horta. Érem tres colles (Castellers de la Vila de Gràcia, Nois de la Torre i Castellers de la Sagrada Família) i nosaltres, els Grocs. Em vaig estrenar al meu castell, el 3 de 7, jo de dosos, i em vaig sentir molt feliç. Però no vaig ser l’única en estrenar-me, també es va estrenar l’Eugeni, el pare de la Marta Ojea, de segon al 2 de 6.

La meva gran sorpresa va ser quan la Sònia em va dir: “Sasha, fes-te una foto”. I llavors em van batejar! Em van llençar moltes ampolles d’aigua a sobre! Jo desitjo que, a les properes diades, m’ho passi bé i que no passi res en els castells.”

Propera parada: Diada prèvia de Festa Major del Prat de Llobregat, diumenge 23 de setembre al migdia.

Articles relacionats