El Chesco i l’Elsa van entrar a la colla al 2012. L’Elsa era molt petita i va començar fent d’acotxadora o d’enxaneta, segons convenia. Com tota la canalla, però, any rere any va anar creixent, fins que la temporada passada la van provar de dosos i ho va fer tan bé que ja s’hi va quedar. El seu pare, el Chesco, va començar a la pinya, fent de lateral, diagonal, segones mans… el que més convingués també. Un bon dia, però, el van provar de segon i ho va fer tan bé que també s’hi va quedar. Aquesta temporada, a més, ha assajat al terç de les contruccions netes de 7.  Avui, el Chesco i l’Elsa ens expliquen com va anar la Diada prèvia de Festa Major del Prat de diumenge passat, on vam actuar al costat dels Castellers d’Esparreguera i els Castellers del Prat:

“El dia, assolellat amb una temperatura perfecta.

El nombre de camises, perfecte per poder dur a terme, fora de casa, una altra clàssica de 7.

El 3 de 7, el més perfecte fins aquest moment de la temporada, amb una ferma pinya, un estable tronc i una valenta canalla.

El 4 de 7, perfectament lluitat, perquè, ara, podem lluitar els castells, encara que no estiguin perfectes.

I per finalitzar la tercera ronda, un 2 de 6 perfecte, que demana un pis més. No trigarà molt en arribar.

Si a això li sumem un perfecte ambient entre colles, només ens va faltar el pilar de 5 perquè aquesta fos una diada perfecta. Però la temporada és llarga i no dubteu que tindrem moltes oportunitats més de gaudir de diades perfectes.

Pit i amunt i visca la colla degana. VISCA!”


Articles relacionats