Finalment, i gràcies a les renúncies d’altres colles millor classificades que nosaltres, ens han convidat oficialment a participar en el XXV Concurs de Castells, a la diada del 28 de setembre a Torredembarra. Tal i com va decidir la majoria a l’Assemblea de dimarts passat, hem acceptat la invitació. I ara què?

Doncs ara toca posar-se les piles, arromangar-se i suar de valent, que ens queda molt poc temps! Aquest any tots ens hem esforçat molt per aconseguir mantenir el nivell de l’any passat i, fins i tot, sobrepassar-lo. Hem fet molta feina i molt ben feta, però ens queda el més difícil encara. Hem entrat a concurs ben bé pels pèls i això vol dir que, si volem fer un bon paper, ens ho hem de guanyar. Hem de treballar més que mai, implicar-nos més que mai. Això vol dir assistir a tots els assaigs i actuacions, arribar puntuals, fer silenci, portar amics, ajudar les colles veïnes perquè després elles vinguin a ajudar-nos a nosaltres…

Penseu que la participació al Concurs suposa un gran pas endavant a la història recent de la nostra colla. Serà la nostra oportunitat de demostrar a la comunitat castellera i, sobretot, a nosaltres mateixos que estem treballant seriosament i de valent i que podem anar més amunt encara. Serà el moment, també, de fer-nos veure, d’aparèixer en el mapa casteller, gràcies a la cobertura mediàtica que tindrà el concurs.

Les dues actuacions que queden abans del concurs serviran d’assaig general de les construccions que volem portar a Concurs, i és per això que l’assistència de tots els que som – i els que encara no són – és imprescindible. No ens falleu!

Així doncs, pit i amunt! Entre tots ho farem possible.

Articles relacionats