Diumenge passat, 5 de juliol, els Castellers de Castelldefels vam participar en la 21a Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat, que enguany es va celebrar a Esparreguera i va comptar amb onze colles convidades. Els polvoritzadors d’aigua, les gorres i els banyadors només van servir per alleugerir una mica la calor sufocant, de més de 40º, a plaça. Tot i la calor, que feia difícil aguantar dins les pinyes, la majoria de colles van aconseguir descarregar els seus castells i no hi va haver cap caiguda, una dada molt positiva a tenir en compte. A causa del gran nombre de colles participants, es van formar grups i es van fer rondes conjuntes i això, i la bona organització, van permetre que la Trobada s’enllestís en poc més de tres hores, una altra dada molt positiva.

La diada, però, no va ser tan positiva pels Grocs, que només vam aconseguir descarregar el pilar de 4 d’inici, el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el pilar de 4 de comiat. A tercera i quarta ronda vam intentar el 2 de 6, però en les dues ocasions el castell va quedar en intent desmuntat. La manca de camises, tot i ser una diada important en el nostre calendari, va impedir que provéssim construccions més grans i va deixar la colla amb ganes de més.

Queda clar que la colla necessita urgentment mans noves, però també necessita que els que ja en formem part ens impliquem més i intentem assistir a tants assajos i actuacions com ens sigui possible. És precisament perquè som pocs, que la nostra participació és tan valuosa. Ja vam demostrar a Sant Pere de Vilamajor que els pocs que som valem per dos, però amb això no n’hi ha prou i ahir va quedar ben palès que només farem més gran la colla amb l’esforç de tots. Ja som ben a prop del nostre punt òptim de forma i toca prémer l’accelerador per fer un pas endavant.

Ara cal que assagem fort i amb ganes per poder afrontar amb garanties i il·lusió la propera actuació, que serà el 19 de juliol per la tarda a la Plaça de les Palmeres de Castelldefels, amb motiu de les Festes del Mar.

IMG-20150705-WA0009 IMG-20150705-WA0012

Articles relacionats